sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Testilenkki

Tämä viikonloppu on mennyt juhliessa ja herkutellessa.


Minun ja tyttäreni syntymäpäivät ovat tässä huhtikuun lopulla niin lähellä toisiaan, että juhlimme niitä aina samaan aikaan. Samalla juodaan aina myös mieheni nimipäiväkahvit. 

Lauantaina siis pidimme kumpikin lepopäivän urheilusta ja keskityimme vieraisiin ja herkutteluun.

Tänään sunnuntaina korjaammekin sitten hiukan tilannetta ja on pitkien lenkkien vuoro. Minä olen omani juossut jo aamupäivästä ja mieheni juoksuvuoro on iltapäivästä.

Tarkoitukseni oli lähteä katsomaan mihin jalkani pystyvät eilisen sokeritankkauksen jälkeen. Otin kyllä juomapullon varmuudeksi mukaan jos oikein innostun. Tavoitteena oli vähintään 15 km.


Ilmeisesti olin vielä sen verran sokeripöllyissä, sillä juoksu kulki yllättävän hyvin ja hiukan innostuin. Tämän päivän lenkki oli nyt minulle toinen puolikkaan mittainen. Niin, ja siitä ekasta saman mittaisest ei ole aikaa kuin se viikko... No, ehkä nyt alkuviikosta otan pari päivää ihan iisisti. 

Tämän viikon kolmesta muusta lenkistä kaksi (ti ja pe) oli rennompaa, joille otin keskimmäisen muksun mukaan pyörällä. Tyttären pyöräilyvauhti oli sen verran vaihtelevaa, että välillä spurtattiin ja välillä käveltiin. Pääasia kuitenkin oli, että eteenpäin mentiin ja saatiin molemmat raitista ulkoilmaa.

Torsataina juoksu oli hiukan tukkoista, sillä tiistainen salitreeni painoi vielä jaloissa.

Mutta silti tuli urakoitua tuon kahdentoista kilometrin verran.

Miehelläni on ollut kovaviikko menossa. Torstaina hän juoksi tuon otsikossa mainitsemani testilenkin, eli maratonvauhtisen parikymppisen. Keskivauhti oli 4:43, nopeimmat kilometrit olivat jopa alle neljän ja puolen.


Mieheni oli erittäin tyytyväinen suoritukseensa. Tämän kesän päätavoite hänellä on parantaa virallista maratonaikaa HCM:ssa elokuussa.

Ennen tämän päivän pitkää on juoksukilometrejä hänelle kertynyt 77. Ja koska minä juoksin tänään sen puolikkaan verran, voin vaikka lyödä vetoa, ettei puolisoni tule kotiin ennen kuin mittariin on kertynyt kilometrejä täyden maratonin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti