sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kevät.Kevät on ihanaa aikaa ulkoilla. Ilma on parhaimmillaan kaunis ja aurinkoinen ilman kesän läkähdyttävää kuumuutta. Luonto herää eloon ja raikas vehreys valtaa tienoon. Ihanaa, paitsi jos kärsii pahasta siitepölyallergiasta...

Meillä minä ja lapset saamme nauttia lämpenevistä ilmoista ja odotamme kesää inolla. Toisin kun taas mieheni odottaa jo syksyä ja allergiavapaata aikaa. Hänellä nokka tuhisee ja silmät kutiaa heti, kun koivuihin ilmaantuu hiirenkorvat. Kun siitepölyaika on pahimmillaan, ei meillä kauheasti pidetä makuuhuoneen ikkunaa auki ja pyykitkin kuivatetaan mielummin kuivaushuoneessa kuin ulkosalla.

Tänään kävimme pyöräilemässä koko perheen voimin. Täytyi oikein kehua tyttöjä, sillä he jaksoivat narisematta polkea koko reissun, yhteensä 12 km. Tytöt tietenkin määrittelivät vauhdin ja yksi pitempi tauko pidettiin, sillä pienimmästä pyörästä lähti ketjut pois paikaltaan kesken hurjan alamäen. Pyörä pysyi onneksi tytöllä hallinnassa ja isä sai näppärästi ketjut paikalleen.

Kolmas kerta pyörän kyydissä. Loppumatkasta oli perheen pienimmällä ilme vähän totinen.


Aikaisemmin päivällä kerkesimme mieheni kanssa tekemään omat lenkkimme. Minä juoksin suht reipasvauhtisen kaksitoista ja puolisoni pisti kahdeksalla kilometrillä paremmaksi.

Meidän perheen viikon juoksukilometrit olivat 39.6 km ja 102 km. Arvaatte varmaan kumpi luku on kummankin.

Mieheni juoksi mm. yhden reipasvauhtisen 15 km, 4:30 keskivauhdilla. Minun kovavauhtinen lenkki oli 5 km . Sain parannetua testilenkin keskivauhtia huimalla yhdellä sekunnilla.Pisimmän lenkin puolisoni juoksi torstaina, joka oli 40 km. Minun viikon pisin lenkkini oli 28 km lyhyempi, siis tuo tänään juoksemani 12km.

Kolme muuta tämän viikon lenkkiä näytti mittarilukemiltaan seuraavanlaisilta.

Lisäksi tuli nosteltua painoja sekä kahvakuulaa parina päivänä. Myös leuanvetotavoitteeni eteen olen tehnyt töitä. Ostimme viikolla voimakuminauhan, jolla saan kevennystä vetoihin ja sainkin perjantaina tehtyä 5 x 5 ja 5 x 4 sarjat. Vielä ei ruho juuri liiku pelkästään ominvoimin ylöspäin.

Lauantaina vietimme leppoisaa lepopäivää kummitytön syntymäpäivillä ja söimme herkkuja.Sellainen oli siis kulunut viikkomme. Ensiviikolla uudet kujeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti