maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kahden viikon kuulumiset.

Niin sitä vain vierähti kaksi viikkoa kuin siivillä.
Aina kun ajattelin kirjoitella tänne jotakin, ilmestyi muuta puuhaa. Sellaista se elämä on lapsiperheessä.

Minulla on takana kaksi aikalailla erilaista viikkoa. 

Viime viikolla juoksin yhden 5km-peruslenkin ja yhden pitkänlenkin, joka on itseasiassa minun tähän astisista juoksulenkeistä pisin. Edelliset kaksi pisintä ovat olleet 14km.


Aikaankin olen itse ihan tyytyväinen.

Alkuviikosta salilla paransin tämänhetkistä penkkipunnerrusennätystäni. Penkistä nousi 47,5kg, enkä nyt tarkoita vain takapuoltani. ; ) Tosin tuo lukema jää hiukan parin vuoden takaisesta ennätyksestä joka on 51kg. Sääreni ovat myös mustelmilla, sillä olen opetellut tekemään maastavetoa.

Torstaina pyöräilin salille 3.6km ja rääkkäsin itseäni menemallä ensin 30min Hiit-tunnille ja perään vielä 30min kahvakuula-tunnille. Niin ja sitten vielä pyörällä kotiin.

Arkiliikuntaa tuli myös harrastettua useampana päivänä, kun kävelin kahden nuorimman kanssa koululaista vastaan.

Mieheni treenit ovat taas oma lukunsa. Hänellä oli tarkoituksena viettää viimeviikolla kevyttä viikkoa kahden kovan viikon jälkeen, mutta alkuviikosta näytti siltä ettei hän malta ollenkaan ottaa iisimmin. Maanantaina oltiin yhdessä salilla. Tiistaina mieheni laitatutti pyöränsä kuntoon ja pitihän sitä käydä heti vähän kokeilemassa kuinka talven jälkeen renkaat pyörii. No, pyöräily kilometrejä kertyikin koko viikon aikana n. 150km. Perjantain ohjelmaan kuului perinteisesti kuntosalikäynti kaupungilla, jonne mieheni polki jälleen pyörällä.
No, viimein viikonlopun puolisoni malttoi ottaa täysin levon kannalta kokonaiset kaksi päivää.

Toissaviikko oli kummallakin kovempi viikko.

Minulle kerty viisi lenkkiä joista neljä oli peruslenkkejä ja yksi pidempi joka oli 10km. Yhteensä kilometrejä kertyi 29,7. Lisäksi treeneihin mahtui yksi salikäynti ja yksi 30 min kahvakuula-tunti.

Mieheni yhteenlasketut juoksukilometrit oli tuolla viikolla 122. Lenkkejä hän juoksi kuusi kappaletta pituudelta 16 - 40 km. Lisäksi viikkoon mahtui kaksi salikäyntiä.

Lisäksi saimme nautti ihanan aurinkoisista ilmoista monena päivänä putkeen. Tosin täällä kaupungissa jokaisella lenkillä meinasi tukehtua katupölyyn.


Hiekkapöly tunkeutui jopa varpaidenkin väliin 10km lenkillä vaikka minulla oli jalassa kahdet paksut sukat...

No, tänään ei tuota katupölyongelmaa enää ollut, kun lenkin sai tehdä vesi- ja räntäsateessa. 
Tarkoitus oli tehdä vain kevyt vitonen, mutta en malttanutkaan ottaa iisisti vaan paransin viidenkilometrin aikaani jonkin verran. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti