perjantai 1. toukokuuta 2015

Rattailla ja ilman.

Iloista vapunpäivää kaikille!


Meillä on vappua vietetty enemmän ja vähemmän räkäisissä tunnelmissa. Itse olen onneksi toistaiseki säästynyt flussalta ja alku viikosta tuli tehtyä muutama lenkki.

Maanantaina juoksin pitkästä aikaa pienen lenkin pojan kanssa.


Rattaat tuo lenkkiin lisähaastetta ja reittiäkin joutuu miettimään  hiukan tarkemmin. Muutaman kerran jouduin alkumatkasta pysähtymään ja laittamaan pikkukarhulle tuttia, mutta sitten kun kaveri nukahti kunolla, matka jatkui rauhallisissa merkeissä. 


Ihmeen vähän rattaiden mukana olo vaikutti vauhtiin. Paljoa pitempää lenkkiä en tosin olisi jaksanut niiden kanssa enää juosta. Ylämäissä sai totisesti työntää voimalla. Meidän pikkumies kun painaa jo 11,5 kg vaikka ikää on vasta 11 kk. Meidän kaikki lapset ovat vankkaa tekoa ja kasvavat kaikki +2:n käyrällä. Odotettavissa onkin, että kaikki kolme muksua kasvaa äitiään pidemmäksi.

 Lenkin jälkeen kävimme vielä vähän nostelemassa salilla painoja, jossa mieheni oli jo tekemässä omaa crossfit-tyylistä harjoitustaan.

Tiistaina ja eilen torstaina juoksin melkein saman lenkin. Tosin tiistaina sain nauttia auringon paisteesta ja torstaina sää taas oli aamusta harmaa ja kolea.

Lisäksi tein kumpanakin päivänä juoksun päätteeksi kyykkytreeniä vanhan uimarannan laiturilla.

Ensin hyppäsin 10 x maasta laiturille (n. 30 cm), 50 askelkyyä laituria pitkin ja kävelyä takaisin rantaan ja sama uudestaan. Tein hypyt vielä kolmannen kerran ja sitten 20 x peruskyykkyä, 15 x sumokyykkyä + 3x10 pienellä joustolla. Tuonkin sarjan toistin vielä uudestaan. 
Kotona tein myös vähän vatsalihasliikkeitä koko treenin päätteeksi.

Torstaina lenkkipolut oli aika kuraisia edellispäivän sateiden takia. Ja sen myös huomasi kotiin palatessa.

 

Tänään on vietelty lepopäivää, juotu simaa ja leivottu omenapiirakkaa...

Huomenna onkin sitten taas syytä ampaista lenkkipolulle jos vain olo sen sallii. (Mieheni on valitellut kurkkuaan eilisillasta asti...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti