maanantai 11. toukokuuta 2015

Salia ja juoksua.

Vihdoin olemme päässeet taas normaalin harjoittelurytmin pariin.Torstaina kävimme salilla kokeilemassa oliko flunssa vienyt voimat. 

Mieheni teki crossfit-tyylisen harjoituksen lämmittelyksi.Ensin soutua 500m, 10 x 70 kg maastavetoja ja 5 x leuanvetoa, neljä kierrosta ilman taukoja. Lisäksi testattiin maastavedossa maksimia. Mieheni nosti 105 kg. Minäkin innostuin kokeilemaan ja sain nostettua 60 kg.Maastavetojen lisäksi tein penkkipunnerrusta ja harjoittelin vauhtipunnerrusta pelkällä tangolla.Pikkumies oli mukana treeneissä ja tytöt leikki ulkosalla.Perjantaina kävimme ulkoilemassa koko perheen voimin. Siitä reissusta kerroinkin jo edellisessä Pärrinkoski-päivityksessä. 

Lauantai aamuna kävin juoksulenkillä viikon tauon jälkeen. Aluksi juoksin 4 km. Sitten pysähdyin uimarannan jumppapaikalle tekemään selkä- ja rintaliikettä omalla painolla 3 x 15 kumpaakin. Juoksua taas 3.5 km, samat sarjat jumppapaikalla ja 600 m loppuspurtti vanhalle rannalle. 
 Yhteensä juoksu siis mittarissa näkyvät 8.1km. Jatkoin vielä lihaskuntotreeniä rannalla. 10 hyppyä laiturille, 50 askelkyykkyä laiturin päähän ja polvennostokävelyä takaisin ja samat uudestaan + 10 hyppyä laiturille. Lopuksi vielä 2 x 20 syväkyykkyä ja 2 x 20 sumokyykkyä sekä kotona vatsoja.

Mieheni kävi kanssa juoksulenkillä lauantaina. Puolentoista viikon treenitauon jälkeen kevyt aloitus, 40 km rennosti.

Sunnuntaina kävimme taas äitienpäivän kunniaksi ulkoilemassa yhdessä. Teimme saman lenkin kuin perjantaina, mutta tällä kertaa emme kerenneet pysähtymään katselemaan kosken kuohuja.

Tämän viikon aloitin peruslenkillä. Tavoitteeni oli juosta kevyesti 10 km. Kymppi tuli kyllä täyteen, mutta ei niin kevyen ja rennon tuntuisesti kuin olin ajatellut. Mutta sitkeästi, kun laittoi tossua toisen eteen, tavoite täyttyi ainakin matkan suhteen.Huomenna ajattelin polkaista pyörällä keskustan kuntosalille muutaman viikon tauon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti