maanantai 10. elokuuta 2015

Jännittävä viikko edessä.


Meidän perheessä alkoi jännittävä viikko.
Tytöt odottavat innolla huomista tiistaita, kun koulu ja eskari alkaa. Esikoisemme menee toiselle luokalle ja keskimmäinen aloittaa esikoulun. Loman päättyminen tietää uusia rutiineja perheeseemme.


Pinja 6v.


Toinen asia mitä meillä odototetaan on lauantaina 15.8:tta juostava HCM, josta olenkin jo maininnut aijemmin. Tuleva maratoni on miehelleni kymmenes. Jo tavaksi tullut viimeisten viikkojen pähkäily on alkanut jo jonkin aikaa sitten. Vieläkö kannattaa juosta minkä mittaista lenkkiä ja millä vauhdilla.? Viime vuonna tein näin ja meni noin...


Viimevuoden HCM:n startti.


Eilen miehesi heräsi painajaiseen. Viisi minuuttia lähtöön ja olimme eksyksissä metsässä...

Useimmiten maratonreissut ovat olleet meille kahdenkeskistä aikaa. Vaikkakin toisen ajatukset ovatkin olleet muissa maailmoissa, olen aina mielelläni lähtenyt mukaan "huoltojoukkoihin" ja kannustamaan.


Pieni mies Solo Sokos Hotel Tornin suurella sängyllä 2014.

Viime vuonna poikamme oli mukana matkassa tyttöjen ollessa isovanhemmilla yökylässä. Tänä vuonna lähdemmekin koko konkkaronkka kannustamaan ja viettämään hotelliviikonloppua.


Ada 8v.


Varusteet lauantaille on jo hankittu ja tarvittavat varaukset tehty.
Ainoa päänvaiva on viikonlopulle luvattu helle. Meille katsojille aurinko ja lämpö ovat vain plussaa, mutta juoksijoille se on raakaa. Varsinkin jos lähtee juoksemaan parempaa aikaa tavoitellen.
Mieheni mielestä paras sää olisi +15 eikä tihkusadekkaan haittaisi. Mutta tottakai, kuin kiusaksi, helteet tulevat vasta näin kesän päätteeksi.

Juoksuolosuhteet ovat tietenkin kaikille samat. Toiset sietävät lämpöä paremmin kuin toiset, ja vasta juoksun jälkeen näkee minkälainen vaikutus säällä on ollut.

Viime viikolla mieheni juoksi kolme lenkkiä. Tiistaina 15 km 4:53min/km keskivauhdilla, keskiviikkona 16 km 5:22min/km ja sunnuntaina 15 km 4:58min /km. Lisäksi maanantaina pyöräiltiin lasten kanssa päälle 20 km, kun kävimme pyörillä liikennepuistossa.


Tampereen liikennepuisto.

Toissa viikonloppuna kävimme myös lauantaina Seitsemisessä patikoimassa kaatosateen kastelemilla poluilla koko perheen voimin 11,7 km ja sunnuntaina mieheni juoksi viimeisen päälle parikymppisen ennen maratoonia.


Kuva sateen kasteleman  metsäpolun varrelta.


Itsekkin olen taas pääsemässä lenkkeilyn makuun ja kävin myös kolme kertaa lenkillä.
Tiistaina ja sunnuntaina kävin lenkillä yksin ja keskiviikon lenkille sain seuraa. Lisäksi olen käynyt lasten kanssa kävelyllä ja olemme ulkoilleet muuten vain.


Jumppatauko puolessavälissä lenkkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti