tiistai 6. kesäkuuta 2017

Lisäpotkua treeniin ja palautumiseen.* +Alennuskoodi*Yhteistyössä Life - Hyvinvoinnin oman erikoisliiken kanssa.


Meillä syödään pääsääntöisesti ihan tavallista kotiruokaa. Pyrimme syömään monipuolisesti kaikkea kohtuudella periaatteella, jotta treenit kulkisivat mahdollisimman hyvin. Käytämme jonkin verran myös vitamiini- ja hivenainevalmisteita sekä urheilu- ja palautumisjuomia, jotta itse urheilusuoritukset sujuisivat hyvin ja palautuminen niistä olisi optimaalista.


Meillä testissä olleet Life-tuotteet.


Saimme jokin aikaa sitten Takomorunnersin kautta Life-tuotteita testattavaksi.
Life on monipuolinen terveyden ja hyvän olon erikoisliike. Heidän valikoimistaan löytyy tuotteita niin sisäiseen- kuin myös ulkoiseen hyvinvointiin liittyen. Lifellä on myös oma Life-tuotesarja josta löytyy korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja luontaistuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Niissä kiteytyy tuotesarjan innoittajan Carl von Linnén (joka eli jo 1700 luvulla ja oli aikansa etevimpiä kasvitieteilijöitä) neuvo "syö oikein, liiku sopivasti ja voi hyvin." Meillä oli testattavana seuraavat tuotteet.

Life MultiSport


Life MultiSport on kehitelty paljon urheilua harrastavan tarpeisiin.


Life MultiSport on erityisesti paljon liikkuvalle tarkoitettu monivitamiini, jossa on erityisen suuret annokset kaikkia energia-aineenvaihduntaan osallistuvia B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B5, B6 ja B12) sekä C-vitamiinia, seleeniä ja sinkkiä, jotka paitsi suojaavat soluja hapetusstressiltä, myös edistävät immuunijärjestelmän pysymistä normaalina. Paljon liikkuva tarvitsee enemmän energiaa, jonka valmistamiseen elimistö tarvitsee mm. B-ryhmän vitamiineja; vesiliukoisten C- ja B-vitamiinien tarve myös lisääntyy kun nestekierto on runsasta. Myös muut, joilla B-ryhmän vitamiinien tarve on lisääntynyt, voivat hyötyä Life MultiSportista.
Kaikissa Lifen monivitamiineissa on käytetty pääasiallisena B-vitamiinien lähteenä luonnollista guavauutetta. Niiden sisältämä C-vitamiini on valmistettu luonnollisella kaksoisfermentaatiomenetelmällä, ja mineraaleissa on käytetty hyvin imeytyviä orgaanisia yhdisteitä. Jokainen monivitamiini sisältää 12 eri vitamiinia ja 8 kivennäisainetta, sekä kasviuutteita joiden luonnolliset tehoaineet mm. tukevat vitamiinien imeytymistä. Käyttörajoitukset: Sisältää jodia, joten ei sovellu jodiallergikoille, kilpirauhasen liikatoiminnasta kärsiville tai thyroxin-lääkityksen kanssa käytettynä.**


Yksittäispakatut vitamiini ja hivenaine kapselit.


Kerran päivässä aterian yhteydessä otettavissa kapseleissa ei ole muuta negatiivista mainittavaa, kuin kohtalaisen voimakas haju ja maku, mutta kaikkeen tottuu. 


Life Sport L-Glutamine


Apua palautumiseen.


Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä esiintyy useimmissa käyttämissämme elintarvikkeissa. Life L-Glutamiini sisältää puhdasta L-Glutamiinia, ilman makeutusaineita.**

L-Glutaminea otetaan yksi mittalusikallinen päivässä urheilusuorituksen jälkeen. Se parantaa proteiinisynteesiä jolloin palautuminen nopeutuu. Mieheni on käyttänyt tätä tuotetta meillä enemmän ja hän on huomannut sen todella nopeuttavan palautumista kovista urheilusuorituksista. 


Sport Nutrition Gainer


Ennen ja jälkeen treenin.


Gainer on hiilihydraattipitoinen valmiste, joka soveltuu  välipalaksi, tankkaamiseen ennen harjoitusta ja palautumiseen harjoituksen jälkeen. Hyvänmakuinen juomajauhe sisältää sekä nopeasti että hitaasti pilkkoutuvia hiilihydraatteja ja proteiineja, joiden suhde (2:1) on ihanteellinen paljon energiaa kuluttavien lajien harrastajille tai massanlisäyskauden aikana. Gainer ei sisällä keinotekoisia aromi-, makeutus- tai väriaineita. Sisältää maidon ainesosia ja laktoosia. Sekoitussuhde: 1 dl (61 g) Gaineria ja 3 dl valitsemaasi juomaa. Nautitaan 1–3 kertaa päivässä. **


Kuin kaakaota joisi.


Itse olen sekoittanut Gainerin aina veteen ja käyttänyt sitä lähinnä palautumisjuomana. Kahdesta makuvaihtoehdosta, mansikka ja suklaa, meillä oli testattavana jälkimmäinen. Jauhe sekoittuu helposti sheikkerissä ja on maultaan miellyttävä.


Life Body Lotion Citrus   


Sitruunan tuoksua koko vartalolle.


Life Body Lotion Soften up vartalovoide on nopeasti imeytyvä voide, joka sisältää kosteuttavaa aloe veraa ja kookosöljyä. Ne jättävät ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Tuoksuna virkistävä sitrus.**


 Tähän tuotteeseen tykästyin heti ensimmäisellä käyttökerralla. Voiteen tuoksu on raikkaan sitruunainen, alkuun hiukan voimakas, mutta haihtuu suhtnopeasti. Se kosteuttaa hyvin, imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi.


Life Foot Cream


Jalkojen hyvinvointiin.


Life Foot Cream on kosteuttava ja pehmentävä jalkavoide kuiville ja rohtuneille jaloille. Se sisältää runsaasti mehiläisvahaa, luonnon kasviöljyjä ja kosteutta sitovia aineita antaen siten pitkäaikaisen suojan kuivumista vastaan. Life Foot Cream hoitaa myös halkeilevat kantapäät ja kovettumat sekä palauttaa jalkojen iholle sen luonnollisen pehmeyden ja sileyden. Mentoli ja eukalyptus raikastavat ja virkistävät väsyneitä jalkoja. Life Foot Cream ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä, eikä sitä ole testattu eläimillä. Vegaanien kannattaa ottaa huomioon, että tuote sisältää mehiläisvahaa. Levitä jalkojen iholle alkuun kahdesti päivässä. Kun jalat ovat pehmeät ja kosteutetut, jatka käyttöä kerran päivässä tai tarpeen mukaan.**


Jalkavoide on kanssa mahtava tuote. Olen laiska käymään jalkahoidossa tai hoitamaan jalkojani itse. Foot Creme saa jalat tuntumaan pehmeämmiltä joka käyttökerran jälkeen. Sen tuoksu on mieto ja se levittyy hyvin.  

Life-myymälöitä on Suomessa noin 90 ja pohjoismaissa yhteensä noin 450. Niissö koulutetut asiantuntijat auttavat ja palvelevat asiakkaita. Lisäksi heidän luotettavan verkkokaupan kattavasta valikoimasta voi tilata tuotteita kotiovelle asti.


Kuva Lifen Facebook-sivulta.


Itse tulen varmasti tilaamaan uudestaan Life-tuotteita tai piipahdan heidän myymälässään. Lähin kun on melkein työpaikkani vieressä. Jos sinä kiinnostuit heidän tuotteistaan on nyt blogini lukijoilla mahdollisuus saada -10%:n alennus verkkokauppatilauksesta koodilla takomolaura10. Koodi on voimassa kaksi viikkoa alkaen tästä päivästä, eli tiistaista 6.6.2017.**Teksti lainattu suoraan www.life.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti